מעבדות לחירות, גרסת הגלוטן: אורית בן אדרת בכלל תכננה להפסיק לעשן, אבל החליטה להיגמל על הדרך מסוכר וגלוטן
לתפריט הבריאות החדש של מסעדת “התרנגול הכחול” של שאול בן אדרת, אחראית דווקא אשתו של השף, אורית בן אדרת. וזה בכלל התחיל בגמילה מסיגריות. “לפני 10 חודשים, אחרי שעישנתי 2 קופסאות ביום במשך 23 שנה, החלטתי שדי” , היא מספרת. “הלכתי להיגמל במכון אברהמסון ובאורח פלא זה עבד עלי , אבל אז קרה האבסורד שכולם מפחדים ממנו – עליתי 10 קילו. פשוט החלפתי התמכרות בהתמכרות”.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך