סופגניות בריאות מקמח תפוחי אדמה – ספיישל חנוכה
המצרכים
- 1/2 כוס מים
- 150 גרם מרגרינה
- 1 כוס קמח תפוחי אדמה
- 3 כפות כמו סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כפית סיבים תזונתיים
- 4 ביצים
- שמן לטיגון עמוק
המדריך המלא לתחליפי הקמח לבן
אופן ההכנה
- מחממים בסיר קטן את המים והמרגרינה. בקערה נפרדת משלבים את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפיה והסיבים התזונתיים.
- כשהנוזלים מגיעים לרתיחה, מסירים את הסיר מהכיריים, מעבירים אליו את תערובת הקמחים ומערבבים עד שנוצר כדור שנפרד מדפנות הסיר.
- תוך ערבוב, מוסיפים ביצים, אחת אחרי השנייה. (לוודא שהביצה השתלבה באופן מלא לפני הוספת ביצה נוספת.) יוצקים מהתערובת סופגניות באמצעות כפית לשמן חם, ומטגנים עד אשר הן מזהיבות.
- הופכים ומטגנים גם בצד השני. מניחים את הסופגניות על נייר סופג.
- ניתן להזריק פנימה ריבה ללא סוכר.
איזה סוכר הכי בריא לסופגניות ובכלל?
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך