סופגניות בריאות מקמח תפוחי אדמה – ספיישל חנוכה

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים

  • 1/2 כוס מים
  • 150 גרם מרגרינה
  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 3 כפות כמו סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית  אבקת אפיה
  • 1 כפית סיבים תזונתיים
  • 4 ביצים
  • שמן לטיגון עמוק

המדריך המלא לתחליפי הקמח לבן

אופן ההכנה

  1. מחממים בסיר קטן את המים והמרגרינה. בקערה נפרדת משלבים את הקמח, הסוכר, המלח,  אבקת האפיה והסיבים התזונתיים.
  2. כשהנוזלים מגיעים לרתיחה, מסירים את הסיר מהכיריים, מעבירים אליו את תערובת הקמחים ומערבבים עד שנוצר כדור שנפרד מדפנות הסיר.
  3. תוך ערבוב, מוסיפים ביצים, אחת אחרי השנייה. (לוודא שהביצה השתלבה באופן מלא לפני הוספת ביצה נוספת.) יוצקים מהתערובת סופגניות באמצעות כפית לשמן חם, ומטגנים עד אשר הן מזהיבות.
  4. הופכים ומטגנים גם בצד השני. מניחים את הסופגניות על נייר סופג.
  5. ניתן להזריק פנימה ריבה ללא סוכר.

איזה סוכר הכי בריא לסופגניות ובכלל?

9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך

    גמילה מעישוןגמילה מסוכר ופחמימותאחר