המצרכים
- 1 ק”ג בטטה
- 3 בצלים
- 5 שיני שום
- 2 ביצים 1 כף רוטב סויה
- 1 כף ג’ינג’ר טרי מגורד מספר טיפות טבסקו, או מעט צ’ילי
- 4 כפות פירורי לחם (ללא קמח לבן) או קמח כוסמין מלא
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל175- מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפיה. קולפים את הבטטות והבצלים ומגרדים דק במעבד מזון או בפומפיה.
- כותשים את שיני השום ומערבבים את כל המרכיבים יחד.
- יוצרים מהתערובת לביבות ומסדרים אותן על הנייר.
- מכניסים לתנור ואופים 20-30 דקות, או עד שהלביבות זהובות-שחומות ורכות.
- רצוי לטעום לביבה אחת ולראות אם הבטטה התרככה.
מגישים חם, או מצננים ושומרים במקרר.
רצוי לחמם לפני ההגשה.





