סלט קינואה – מתכון בסיסי

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים

  • 1 בצל קצוץ (אפשרי).
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כוס קינואה
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  1. בסיר עמוק חממו את השמן והוסיפו את הבצל. טגנו כ 4- דקות, הוסיפו את הקינואה וטגנו כ 4- דקות נוספות.
  2. הוסיפו את המלח והמים והביאו לרתיחה.
  3. הנמיכו את האש, כסו ובשלו כ 15- דקות.
  4. כבו את האש והשאירו את הסיר מכוסה כ 10- דקות נוספות, על מנת שהנוזלים יספגו.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות