סלט לחם ללא גלוטן

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים

  • 1 כיכר לחם תירס או לחם ללא גלוטן חתוך לקוביות
  • 1 כוס שמן זית ועוד קצת לקרוטונים
  • 25 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
  • מלח ופלפל
  • 1 כף שמיר קצוץ
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 מלפפונים חתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 350 גרם גבינת פטה
  • מעט שמן צ'ילי

אופן ההכנה

  1. בקערה ערבבו את הלחם עם שמן זית, מלח, פלפל וגבינת פרמז'ן.
  2. פזרו בשיכבה אחידה על מגש והכניסו לתנור שחומם ל 180- מעלות צלזיוס.
  3. אפו כ 15- דקות וערבבו מידי פעם עד שמשחים.
  4. הוציאו מהתנור והניחו בצד.
  5. במקביל, ערבבו יחד את השמן, מיץ הלימון והשמיר הקצוץ.
  6. הוסיפו מלח ופלפל. שלבו את המלפפונים, העגבניות, הבצל,
  7. גבינת הפטה והשמן צ'ילי יחד והשרו בצד למשך 30 דקות.
  8. שלבו את הלחם וערבבו. קשטו עם שמיר קצוץ והגישו.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות