סלט בטטה וארטישוק

מאת: מכון אברהמסון
המצרכים
5 ראשי ארטישוק טריים (או מקופסת שימורים)
1 בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית
תפוח מחולק ל 5- פלחים
מיץ משני לימונים
1 כפית מלח
1 חופן עלי חסה נקיים
2 סלקים מבושלים וחתוכים למקלונים
(בעזרת ג'וליאן – קולפן מחורץ)
4 גבעולי סלרי אמריקאי פרוסים דק
2 גזרים חתוכים למקלונים (ג'וליאן)
2 קישואים חתוכים למקלונים (ג'וליאן)
עלים מ 4- גבעולי נענע
המצרכים לרוטב
1/3 כוס שמן זית/קנולה
גרידה מתפוז אחד
מיץ טרי מלימון אחד
6 טיפות סטיוויה (או כפית אגבה)
2 כפיות ג'ינג'ר מגורר טרי
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
אופן הכנה
חממו שמן במחבת וטגנו את הארטישוק
והבטטה עד להזהבה וריכוך. הניחו בצד
להתקרר.
סדרו מצע של עלי חסה, ערבבו את שאר
הירקות והניחו על עלי החסה. הוסיפו את
הארטישוק והבטטה, ערבבו את חומרי
הרוטב
וצקו על הסלט. הגישו קר.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות