מרק חצילים

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
4 כפות אורז מלא, שטוף ומושרה שעתיים במים
4 כפות עדשים ירוקות, מושרות לילה במים
1 כף נענע יבשה
1 1/2 ליטר מים רותחים
2 חצילים בינוניים, חתוכים לקוביות
1/2 כוס עלי נענע טרייה קצוצה
מלח ופלפל
מיץ מלימון אחד
עלי נענע טרייה לקישוט
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את השום, האורז, העדשים והנענע
היבשה. מערבבים כ – 2 דקות. מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים, את
החצילים והנענע. מערבבים ומביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה,
מתבלים במלח ובפלפל.
מכסים את הסיר ומבשלים כ – 20 דקות, עד שהחצילים והעדשים מתרככים.
מוסיפים את מיץ הלימון, מקשטים במעט עלי נענע ומגישים.

9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות