40 שנות מדליה

מרק בשר

המצרכים

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1/2 ק”ג כתף בקר חתוך לקוביות
  • 2 בצלים לבנים פרוסים
  • 1 גזר גדול קצוץ
  • 1 גבעול סלרי קצוץ
  • 1 שורש שומר פרוס
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 כוס ציר בקר (ללא גלוטן)
  • 2 ליטר מים
  • 1 כף כוסברה יבשה
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 4 עגבניות מגוררות
  • 1/2 כף כמון
  • 1/2 כף כורכום
  • 1/2 כף אבקת כוסברה

אופן ההכנה

  1. בסיר עמוק מחממים את השמן ומטגנים את חתיכות הבשר.
  2. מוציאים אותן מהסיר ומניחים בצד.
  3. מטגנים את הבצל באותו הסיר.
  4. מוסיפים גזר, סלרי, שומר ושיני שום ומבשלים עד שמתרככים.
  5. מוסיפים את הבשר מעל הירקות, את ציר הבשר והמים ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את האש ומוסיפים את שאר המרכיבים.
  7. מכסים ומבשלים שעתיים.
  8. מגישים חם.
שיתוף מהיר
Powered By Elektro