מרק בשר
המצרכים
- 3 כפות שמן קנולה
- 1/2 ק"ג כתף בקר חתוך לקוביות
- 2 בצלים לבנים פרוסים
- 1 גזר גדול קצוץ
- 1 גבעול סלרי קצוץ
- 1 שורש שומר פרוס
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 כוס ציר בקר (ללא גלוטן)
- 2 ליטר מים
- 1 כף כוסברה יבשה
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 4 עגבניות מגוררות
- 1/2 כף כמון
- 1/2 כף כורכום
- 1/2 כף אבקת כוסברה
אופן ההכנה
- בסיר עמוק מחממים את השמן ומטגנים את חתיכות הבשר.
- מוציאים אותן מהסיר ומניחים בצד.
- מטגנים את הבצל באותו הסיר.
- מוסיפים גזר, סלרי, שומר ושיני שום ומבשלים עד שמתרככים.
- מוסיפים את הבשר מעל הירקות, את ציר הבשר והמים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומוסיפים את שאר המרכיבים.
- מכסים ומבשלים שעתיים.
- מגישים חם.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך