וספר המתכונים הדיגיטלי של אברהמסון יגיע בחינם למייל שלך!
מילוי תפוחים לבלינצ'ס
המצרכים
1/4 כוס קורנפלור
1/4 כוס סוכר פירות
10 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כפית אבקת קינמון
3 תפוחים מסוג סמית, מקולפים וחתוכים קוביות
2 כפות אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
חממו את התנור ל 220- מעלות צלזיוס.
במעבד מזון ערבבו את הקמח, סוכר פירות, קינמון וחמאה בפולסים עד לקבלת מרקם גרגירי.
שמרו מעט מהתערובת בצד ואת השאר ערבבו עם התפוחים ואגוזי המלך הקצוצים.
מלאו את הבלינצ’סים וקפלו.
הניחו על תבנית (פיירקס) זכוכית משומנת את הבלינצ’סים הממולאים אחד ליד השני, פזרו מעל הבלינצ’סים מעט מהתערובת ששמרתם והכניסו לתנור למשך 20 דקות, או עד שהבלינצ’סים הופכים מעט פריכים.