חטיף גבינה

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס קמח כוסמת
  • 1 כוס קמח תירס
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 ביצים (אחת להברשה)
  • 200 גרם גבינת קשקבל, או פרמז'ן מגורדת
  • קצח לקישוט

אופן ההכנה

  1. מערבבים במיקסר את החמאה, רבע מכמות הקמח, את המלח והביצה.
  2. מוסיפים את יתרת הקמח והגבינה המגורדת ומעבדים לקבלת בצק אחיד.
  3. חוצים את הבצק לשניים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר של 3 ס"מ בערך.
  4. מקפיאים לשעה, או עד שהבצק מתקשה והופך נוח לחיתוך.
  5. מחממים תנור ל 180- מעלות צלזיוס, מברישים את הגליל בביצה, מפזרים קצח ופורסים את הגלילים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.
  6. מניחים את הפרוסות על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  7. אופים כ 15- דקות, עד הזהבה.
  8. מקררים מעט ומגישים.

תיבולים אפשריים

אפשרות לתוספות – זיתים מגולענים חתוכים, בצל מטוגן מיובש, צנוברים, אגוזים
טחונים, חצי כוס עגבניות מיובשות חתוכות, או כפית צ'ילי חריף/ אורגנו יבש/ זעתר.

9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות