חייגו 9933 2
פרטים ונחזור אליכם 2
עבורך
40 שנות מדליה

לחם תירס

המצרכים

  • 1 כוס קמח תירס דק
  • 1/2 כוס קמח תפו”א
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 2 כפות אגבה
  • 1/2 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם גבינת צ’דר
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים דק (אפשרות)
  • 1 כוס חלב סויה (ללא סוכר)
  • 1 כוס גרעיני תירס

אופן ההכנה

  1. מערבבים את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה, האגבה והמלח.
  2. מוסיפים את הביצים, החמאה, הגבינה, החלב והתירס ומערבבים היטב לקבלת
    תערובת חלקה.
  3. משמנים תבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל 170- מעלות צלזיוס כחצי שעה עד להשחמה.
  5. פורסים ומגישים חם.
שיתוף מהיר
Powered By Elektro

להתייעצות עם מומחה