דלג לתוכןהמצרכים
- 1 כיכר לחם תירס או לחם ללא גלוטן חתוך לקוביות
- 1 כוס שמן זית ועוד קצת לקרוטונים
- 25 גרם גבינת פרמז’ן מגורדת
- מלח ופלפל
- 1 כף שמיר קצוץ
- מיץ מלימון אחד
- 2 מלפפונים חתוכים לקוביות
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 1 בצל סגול פרוס דק
- 350 גרם גבינת פטה
- מעט שמן צ’ילי
אופן ההכנה
- בקערה ערבבו את הלחם עם שמן זית, מלח, פלפל וגבינת פרמז’ן.
- פזרו בשיכבה אחידה על מגש והכניסו לתנור שחומם ל 180- מעלות צלזיוס.
- אפו כ 15- דקות וערבבו מידי פעם עד שמשחים.
- הוציאו מהתנור והניחו בצד.
- במקביל, ערבבו יחד את השמן, מיץ הלימון והשמיר הקצוץ.
- הוסיפו מלח ופלפל. שלבו את המלפפונים, העגבניות, הבצל,
- גבינת הפטה והשמן צ’ילי יחד והשרו בצד למשך 30 דקות.
- שלבו את הלחם וערבבו. קשטו עם שמיר קצוץ והגישו.