המצרכים
- 1 גביע גבינה לבנה(אפשר גבינת עיזים)
- 50-100 גרם גבינה בולגרית מלוחה מגורדת
- 50-100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 200 גרם חמאה
- 1 כוס קמח תירס
- 1 כוס קמח סויה
- (להוסיף קמח אם צריך)
אופן ההכנה
- מערבבים היטב את כל המרכיבים במיקסר עד שהתערובת אחידה.
- קורצים לחמניות קטנות.
- מפזרים על כל לחמנייה מעט גבינה צהובה מלמעלה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל 175- מעלות צלזיוס, למשך 12-15 דקות או עד
- שמזהיבים.
- מוציאים ומצננים.