פסטה ברוטב פסטו
המצרכים
- 500 גרם פסטה ללא גלוטן
- 8 כפות רוטב פסטו
- 2 כוסות עגבניות שרי 2 צבעים
- 100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
אופן ההכנה
- הביאו סיר גדול מלא במים לרתיחה. הוסיפו את הפסטה ובשלו על פי הוראות האריזה עד לקבלת פסטה "אל דנטה" (בדיוק מוכנה).
- סננו את הנוזלים והעבירו לקערה עמוקה.
- ערבבו יחד את רוטב הפסטו ועגבניות השרי.
- מזגו לצלחת והוסיפו את הגבינה מעל. הגישו חם.
המצרכים לרוטב
- 1 צרור בזיליקום
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1 שן שום
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס גבינת פרמז'ן
- 2 כפות אגוזי מלך
אופן הכנת הרוטב
- במעבד מזון, טחנו את כל מרכיבי הרוטב מלבד השמן.
- הוסיפו את השמן בקצב איטי תוך עבודת המעבד.
- שמרו במקרר עד לשימוש.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך