פסטה ברוטב פסטו

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים

  • 500 גרם פסטה ללא גלוטן
  • 8 כפות רוטב פסטו
  • 2 כוסות עגבניות שרי 2 צבעים
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה

  1. הביאו סיר גדול מלא במים לרתיחה. הוסיפו את הפסטה ובשלו על פי הוראות האריזה עד לקבלת פסטה "אל דנטה" (בדיוק מוכנה).
  2. סננו את הנוזלים והעבירו לקערה עמוקה.
  3. ערבבו יחד את רוטב הפסטו ועגבניות השרי.
  4. מזגו לצלחת והוסיפו את הגבינה מעל. הגישו חם.

המצרכים לרוטב

  • 1 צרור בזיליקום
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1 שן שום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס גבינת פרמז'ן
  • 2 כפות אגוזי מלך

אופן הכנת הרוטב

  1. במעבד מזון, טחנו את כל מרכיבי הרוטב מלבד השמן.
  2. הוסיפו את השמן בקצב איטי תוך עבודת המעבד.
  3. שמרו במקרר עד לשימוש.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות