פסטה ברוטב בולונז צמחוני

מאת: מכון אברהמסון
מצרכים:
1 כוס עדשים
2 סלסלות פטריות קצוצות
1 גזר קצוץ
4 שיני שום קלופות וכתושות
800 גרם עגבניות מרוסקות
1 כף אורגנו
7-6 עלי בזיליקום
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף דבש
מלח ופלפל
1 חבילת פסטה ללא גלוטן
אופן ההכנה
השרו את העדשים במים כחצי שעה, סננו והעבירו לסיר עם
מים קרים, הביאו לרתיחה ובשלו עד לריכוך העדשים (כ 20-
דקות).
חממו מחבת עם מעט שמן קנולה, טגנו את הפטריות והגזר
כ 5- דקות. הוסיפו את שאר המרכיבים ובשלו כ 10- דקות
נוספות על להבה בינונית.
במקביל, בשלו את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן,
סננו והעבירו לכלי. מיזגו את הרוטב מעל הפסטה והגישו חם.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות