סלט קינואה בפלפלים קלויים

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים

  • 1 כוס קינואה מבושלת (מתכון פורסם כאן באתר)
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1/4 כוס זיתים שחורים ללא חרצנים
  • 8 עגבניות מיובשות בשמן
  • 3 כפות בזיליקום קצוץ
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי (ללא סוכר)
  • 2 כפות חומץ בן יין (ללא סוכר)
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. מכניסים את הפלפלים לתנור בגריל בחום של 240 מעלות צלזיוס וקולים למשך 25-30 דקות, או עד שהם קלויים מכל הצדדים.
  2. עוטפים בנייר אלומיניום עד שמתקררים (כדי להקל על קילוף הקליפה).
  3. מקלפים ומנקים את הקליפה והגרעינים.
  4. חותכים את הפלפלים הקלויים לרצועות ומוסיפים לקערה עמוקה יחד עם הקינואה ושאר המרכיבים.
  5. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב .
  6. מגישים חם או קר.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות