דלג לתוכןהמצרכים
- 3 כפות שמן קנולה
 - 1/2 ק”ג כתף בקר חתוך לקוביות
 - 2 בצלים לבנים פרוסים
 - 1 גזר גדול קצוץ
 - 1 גבעול סלרי קצוץ
 - 1 שורש שומר פרוס
 - 3 שיני שום פרוסות
 - 1 כוס ציר בקר (ללא גלוטן)
 - 2 ליטר מים
 - 1 כף כוסברה יבשה
 - 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
 - 4 עגבניות מגוררות
 - 1/2 כף כמון
 - 1/2 כף כורכום
 - 1/2 כף אבקת כוסברה
 
אופן ההכנה
- בסיר עמוק מחממים את השמן ומטגנים את חתיכות הבשר.
 - מוציאים אותן מהסיר ומניחים בצד.
 - מטגנים את הבצל באותו הסיר.
 - מוסיפים גזר, סלרי, שומר ושיני שום ומבשלים עד שמתרככים.
 - מוסיפים את הבשר מעל הירקות, את ציר הבשר והמים ומביאים לרתיחה.
 - מנמיכים את האש ומוסיפים את שאר המרכיבים.
 - מכסים ומבשלים שעתיים.
 - מגישים חם.