מרק בצל

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים

  • 1 ק"ג בצל קצוץ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 ליטר מים
  • 1 כוס יין לבן
  • 4 כפות אבקת מרק ללא גלוטן
  • 2 כפות סילאן ללא סוכר
  • 1 כף רכז רימונים

אופן ההכנה

  1. מחממים את השמן בסיר עמוק ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
  2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  3. לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה כשעה.
  4. אפשר להגיש עם קרוטונים ללא גלוטן.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות