לחם יווני

מאת: מכון אברהמסון

המצרכים

1 כוס קמח תירס
1 כוס קמח חומוס
2 כפיות אבקת אפיה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית שטוחה של מלח
סטיוויה )שקול לכפית סוכר(
קורט פלפל שחור
קורט מוסקט טחון
1/2 1 כוסות יוגורט
2 ביצים
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ )החלק הירוק בלבד(
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה

בקערה אחת מערבבים את הקמחים אבקת האפייה, הסודה לשתייה,
המלח, הממתיק, הפלפל והמוסקט.
בקערה נוספת מערבבים את הביצים והיוגורט.
מוסיפים את תערובת הביצים לקערה עם הקמחים, הבצל הירוק
והגבינה המגוררת ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה ומכניסים לתנור
שחומם מראש ל 200- מעלות צלזיוס.
אופים כ- 15 דקות.
דוקרים עם קיסם כדי לבדוק שהלחם מוכן והקיסם יוצא יבש.
מוציאים מהתנור, מצננים מעט, פורסים ומגישים.

9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות