מצרכים לציפוי:
- 1/4 כוס שקדים חתוכים גס /קוקוס לציפויי
- 100 גר’ שוקולד מריר
- 4 כפות שמנת מתוקה לבישול %10
- מקלות קינמון
- 100 גר’ חמוציות מיובשות
- 50 גר’ פצפוצי אורז מלא
- 50 גר’ אגוזים טחונים גס
- 1/4 כוס טחינה גולמית
- 1/4 כוס דבש
אופן ההכנה
- מכינים מראש צלחת עם קוקוס/ שקדים טחונים.
- ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת. מערבבים לקבלת קרם אחיד.
- קוצצים גס את הפירות היבשים ומעבירים לקערה עמוקה.
- מערבבים היטב את כל המצרכים לכדורים ולשים בידיים (ניתן להרטיב את הידיים כי דביק)
- יוצרים כדורים ומשחילים את מקלות הקינמון. מקפיאים כ 5- דקות.
- טובלים בשוקולד, מגלגלים בקוקוס(או שומשום/קקאו/פירורי עוגיות) ושומרים במקרר.