חייגו 9933 2
פרטים ונחזור אליכם 2
עבורך
40 שנות מדליה

השקשוקה של עליזה

המצרכים
1 גמבה קצוצה
1 כף שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום קצוצות
6 עגבניות בשלות קצוצות
1 פלפל חריף
1 כף ממתיק (אגבה)
1/2 כפית כמון
ביצים לפי כמות הסועדים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
במחבת עמוקה מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד
לריכוך. מוסיפים גמבה, פלפל חריף ושום ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות והכמון, פלפל שחור ומלח. מערבבים ומבשלים
עד שהעגבניות רכות, בערך 10 דקות.
שוברים פנימה את הביצים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד
שהביצים מוכנות.
מגישים חם.
שיתוף מהיר
Powered By Elektro