השקשוקה של עליזה

מאת: מכון אברהמסון
המצרכים
1 גמבה קצוצה
1 כף שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
4 שיני שום קצוצות
6 עגבניות בשלות קצוצות
1 פלפל חריף
1 כף ממתיק (אגבה)
1/2 כפית כמון
ביצים לפי כמות הסועדים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
במחבת עמוקה מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הקצוץ עד
לריכוך. מוסיפים גמבה, פלפל חריף ושום ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות והכמון, פלפל שחור ומלח. מערבבים ומבשלים
עד שהעגבניות רכות, בערך 10 דקות.
שוברים פנימה את הביצים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד
שהביצים מוכנות.
מגישים חם.
9933*
נתקשר ונסביר איך השיטה תעזור לך 2 שאלות ואנחנו איתך
גמילה מעישוןגמילה מפחמימות