המצרכים
- 1 כוס קמח תירס דק
- 1/2 כוס קמח תפו”א
- 2 ביצים
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 2 כפות אגבה
- 1/2 כפית מלח
- 100 גרם חמאה
- 100 גרם גבינת צ’דר
- 3 בצלים ירוקים קצוצים דק (אפשרות)
- 1 כוס חלב סויה (ללא סוכר)
- 1 כוס גרעיני תירס
אופן ההכנה
- מערבבים את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה, האגבה והמלח.
- מוסיפים את הביצים, החמאה, הגבינה, החלב והתירס ומערבבים היטב לקבלת
תערובת חלקה. - משמנים תבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל 170- מעלות צלזיוס כחצי שעה עד להשחמה.
- פורסים ומגישים חם.





